Remburssilomittaja™

Yrityskonsultointi Turkia tarjoaa Remburssilomittaja™-palvelua. Remburssilomittaja tekee yrityksenne puolesta remburssiin liittyvät laivausdokumentit vakituisen työntekijänne ollessa lomalla, sairaana tai kiireen painaessa päälle. Luottamuksellinen toiminta perustuu ammattitaitoon ja kokemukseen hyvin monenlaisista remburssilaivauksista.

Teemme kiinteähintaisen sopimuksen. Yrityksenne toimittaa minulle kopion remburssista, tarvittavat dokumenttipohjat ja järjestää valtakirjat pankkiin, huolintaliikkeeseen ja vakuutusyhtiöön. Remburssilomittaja™ tekee puolestanne loput ja toimittaa remburssin vaatimat laivausdokumentit pankkiinne. Lasku tehdystä työstä lähetetään, kun pankkinne on hyväksynyt esitetyt dokumentit.

Mikäli remburssi ei ole kunnossa ja haluatte, että Remburssilomittaja™ tarkistaa remburssiehdot, voimme laajentaa palvelupakettia.


”Pienessä organisaatiossa ei välttämättä aina ole käytettävissä omia varahenkilöitä jokaiseen toimintoon. Me TM Systemsissä olemme käyttäneet Kirstin ammattitaitoisia palveluita remburssilomituksissa jo muutaman kerran, ja voimme vilpittömästi suositella häntä!”

Riitta Leppämäki, hallintopäällikkö, TM System Finland Oy.

12 + 6 =

Pin It on Pinterest