Remburssikumppani™

Yrityskonsultointi Turkian Remburssikumppani™-palvelu auttaa yritystänne ensimmäisestä remburssikaupasta alkaen.

Palveluun kuuluu yritykselle räätälöity koulutus, johon kaikki kauppaan osallistuvat henkilöt ovat tervetulleita. Myynti, osto, tuotanto, projektiosasto, sihteerit. Pureudumme yhdessä vientikaupan koukeroihin ja valmistaudumme menestykselliseen tuotteidenne tai projektienne toimitukseen maailmalle.

Remburssikumppani™ on kuin isosisko, joka neuvoo ja auttaa avainhenkilöitänne myyntisopimuksen teossa, remburssiohjeiden tekemisessä, avatun remburssin tutkimisessa, laivausten suunnittelussa ja remburssidokumenttien tekemisessä.

Kansainvälisille markkinoille lähtevä yritys kohtaa monia uusia asioita, joita ei kaikkia tule ajatelleeksi. Remburssikumppani™ toimii ennemmin mentorina kuin konsulttina. Tieto ja taito on hankittu pitkän kokemuksen kautta ja neuvot ovat käytännönläheisiä vaikkakin perustuvat kansainvälisen kauppakamarin sääntöihin ja hyväksyttyihin kauppatapoihin.

Remburssin käyttö tuontikaupassa on myös täysin mahdollista samoilla säännöillä kuin vientikaupassakin.

Tehdyn konsulttisopimuksen jälkeen yrityksenne voi käyttää palveluksiani niin pitkään kuin on tarpeen. Konsultointi tapahtuu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Koulutus on pääsääntöisesti yrityksenne tiloissa.

Miksi tarvitsen remburssikumppania™?

Kauppasopimuksen muotoilu on haastavaa kansainvälistyvälle yritykselle. Maksuehdot ja toimitusehdot muodostavat oleellisen osan kauppasopimuksesta. Remburssi on yleisin maksuehto vientikaupassa. Olen perehtynyt tähän osuuteen kauppasopimusta lähes 30 vuoden ajan ja osaan tukea ja auttaa sen muotoilemisessa ja remburssin sisällön muokkaamisessa.

Kun yritys on uusi tai vasta alkamassa kansainvälistä kauppaa, tukea vientiin tarvitsevat niin sihteerit, myyjät kuin projektihenkilöstökin. Kukaan ei ole seppä syntyissään ja tarjoamani konsulttipalvelu on matalan kynnyksen palvelua. Kuka tahansa voi kysyä aiheesta ja vastaus tulee ymmärrettävällä, käytännön värittämällä ja kokemuksen sanelemalla kielellä. Jokainen on joskus ollut kokematon vasta-alkaja.

Koska tunnen myös Incoterms 2010 -toimitusehdot ja toimituskäytännöt, vientidokumentit ja kuljetustavat, on konsultointini muutakin kuin paperinmakuisia laskutus- ja pankkikäytäntöjä. Kansainväliset kuljetukset ja niiden haasteet ovat minulle hyvinkin tuttuja.

Nämä kaikki yhdistettynä yrityksenne henkilöstö saa mentorin, sparraajan, valmentajan ja auttajan.

Ottakaa yhteyttä, niin laaditaan yrityksenne tarpeisiin sopiva ratkaisupaketti.

12 + 2 =

Pin It on Pinterest