IMG_1033k

Remburssilomittaja™

Käyttääkö yrityksesi remburssia maksuvälineenä ulkomaankaupassa?

Remburssi on turvallinen ja laajalti käytetty maksutapa kansainvälisessä kaupassa. Se perustuu Kansainvälisen kauppakamarin laatimiin yhdenmukaisiin remburssisääntöihin UCP600, jotka ovat käytössä kaikkialla maailmassa. Tämän päivän hektisessä bisnesmaailmassa on vaikeaa  kasvattaa untuvikoista rautaista remburssiosaajaa, saati että niitä olisi useampi pienessä tai keskisuuressa kansainvälistä kauppaa aloittelevassa  tai ohuella organisaatiolla toimivassa yrityksessä.

Entä jos jotain odottamatonta tapahtuu? Vuosilomatkin on pidettävä, vaikka remburssin viimeinen laivauspäivä lähestyy uhkaavasti. Kuka kutsutaan apuun? Teräsmies, kissanainen, pankkivirkailija vai palokunta… ei vaan remburssilomittaja.

Remburssilomittaja™ tekee yrityksenne luottamukselliset laivausdokumentit ja laskut esitettäväksi pankkiin remburssin vaatimusten mukaisesti. Yrityksenne tarvisee vain toimittaa pankin, vakuutusyhtiön ja huolitsijan vaatimat valtakirjat sekä yrityksenne dokumenttipohjat Yrityskonsultointi Turkian käyttöön ja remburssilomittaja tekee paperisi remburssin vaatimusten mukaan, toimittaa ne pankkiin ja itse voit odotella rahojen kilahtamista tilille. Lähes 30-vuoden kokemukseni remburssien ja laivausdokumenttien parissa on tuonut varmuuden siitä, että ulkomaankaupassa käytettävä dokumenttimaksu eli remburssi vaatii kokeneen tekijän. Kyllä siinä vasta-alkajakin toki onnistuu, olen itsekin ollut joskus noviisi.

Niinpä niin, remburssilomittajan käyttö on harkitsemisen arvoinen ajatus, eikö totta. Remburssi sentään on yksi turvallisimmista kansainvälisen kaupan maksutavoista. Kaksi pankkia mukana, joiden kautta vientidokumentit kulkevat. Asiakkaasi saa tavaran vastaanottoon oikeuttavat dokumentit pankistaan ja rahavirta kulkee toisinpäin sinun yrityksesi tilille.

Kommenttisi

2 + 1 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This