Yritys

Yrityskonsultointi Turkia Ky on perustettu vuonna 2015.

Yritykseni tarkoituksena on auttaa kansainvälistyviä pieniä ja keskisuuria yrityksiä heidän ponnisteluissaan tuotteiden viennissä maailmalle. Remburssi on käypä työväline myös tuontikaupan turvaamisessa. Samat säännöt – eri näkökulma.

Kansainvälisen kaupan yhtenä tärkeimpänä maksuehtona on remburssi. Toimin yrityksenne remburssikumppanina™ ja ohjaan kädestä pitäen henkilökuntanne läpi remburssineuvotteluiden, dokumenttivaatimusten ja toimitusehtojen kiperien kysymysten. 

Remburssiavauksen jälkeen kuljen yrityksenne kanssa läpi laivaussuunnitelman tekemisen ja valmistautumisen tavaroiden toimitukseen.

Minulla on lähes 30-vuoden kokemus remburssidokumentaation tekemisestä, joten jatkan henkilökuntanne oppaana dokumenttien tuottamisen ja kokoamisen aikana aina siihen saakka, kun paperit on esitetty pankille ja lupaus rahojen maksusta on saatu.

Järjestän koulutuksia rembursseista aina yrityksen näkökulmasta lähtien. Painotan käytäntöä, vaikka perustan koulutukseni Kansainvälisen kauppakamarin voimassa oleviin remburssisääntöihin. 

Koulutan myös Incoterms 2010 -toimitusehdoista, jotka ovat kansainvälisen kaupan toimitusten kulmakivi.

Autan myös yritystänne tekemällä puolestanne remburssidokumentit. Remburssilomittaja™ toimii yrityksenne dokumenttien tekijänä, jos sellaista ei vielä alkuvaiheessa ole tai jos vakituinen tekijänne pitää ansaitsemaansa lomaa.

Teen myös ammattitaitoisia käännöksiä kielipareina venäjä-suomi, suomi-englanti-suomi. Käännän mm. kaupallisia asiakirjoja, sopimuksia ja kirjeenvaihtoa.

Katso haastattelu PY-lehdessä (Yrittäjät, Pirkanmaa) toukokuu 2016. Tässä Haastattelu PY-lehdessä

13 + 13 =

Pin It on Pinterest